가자미회무침

집에서 만드는 간편요리 10.가자미구이와 부추무침( Grilled flounder and chives)

페이지 정보

작성자 meal for me 작성일21-05-08 00:00 조회5회 댓글0건

본문



#가자미구이 #부추무침 # Grilled flounder

**자막을 켜주세요
버터에 구운 가자미와 상큼한 부추무침이 잘 어울립니다.~
간편하게 만들고 맛있게 드세요

1.가자미를 소금과 백후추로 밑간합니다.
2.밑간한 가자미에 밀가루를 묻혀 주세요
3.부추를 그릇에 담고
고추가루1TS,
멸치액젓, 간마늘, 설탕,소금,참기를,깨소금 각각1ts를
넣고 섞어줍니다.
4.팬에 버터를 두르고 가자미를 중간불로 노릇하게 구워줍니다.
5.버터를 녹인 후 소금, 백후추,레몬즙,파슬리가루를 넣어서
버터소스를 만들어줍니다.
6.구운 가자미에 버터소스를 끼얹어줍니다.

구독과 좋아요 눌러주시면 영상만드는데 큰 힘이 됩니다.^^

**Please turn on the subtitles.
1. Season the flounder with salt and white pepper.
2. Put flour on the seasoned clams.
3. Put the chives in a bowl.
Chili powder 1TS,
1ts of anchovy sauce, ground garlic, sugar, salt, sesame salt.
Add and mix.
4. Grease a pan with butter and brown the clams over medium heat.
5. Melt the butter and put salt, white pepper, lemon juice, and parsley powder in
Make butter sauce.
6.Put butter sauce on roasted clams.

Fried flounder and fresh chives go well together.~
Make it simple and enjoy your meal.

If you like to subscribe , it will be a great help to make the videos.^^

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 2,842건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.dongwan.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz